Всі статті

  • Одяг для адаптації малюка в садку

    Дитячий сад для 2-річного малюка і його батьків - подія, що дуже хвилює, і це недивно: малюк робить свої перші самостійні кроки в житті, вчиться спілкуватися з іншими дітьми і вихователями.

  • Одяг для новонародженого навесні

    Напередодні народження малюка майбутні батьки нерідко піддаються споквсі скупити все, що бачать в дитячих магазинах. Безліч мініатюрних кофтин з красивими рюшами, чепчикив з трояндочками, топиків неймовірної краси складно встояти і мамі, і папі.

  • Відпочинок на природі з дітьми: як одягатися і що взяти з собою

    Збираючись прогулятися по лісу, надіньте на дитину легкий закритий одяг з манжетами і закрите взуття. Краще, щоб гардероб був світлим - на такому фоні простіше помітити комаху. Для немовлят обов'язково потрібні шапочки, додаткове легке покривало.

  • Догляд за новонародженим в перші місяці життя

    Декілька днів після пологів молоді мами можуть побоюватися торкатися до новонародженого. Залишившись наодинці з малюком, ви відчуваєте, як вас накриває ніжність і безпорадність. Адже дитина залежить тільки від вас і чекає, щоб ви допомогли йому освоїтися в новому для нього середовищі.

  • Вибір дитячої нижньої білизни для дитини

    Дитяча нижня білизна - це важливий елемент гардеробу будь-якого малюка. Тому, при виборі подібних виробів варто бути дуже уважним, врахувати всі нюанси. Оскільки дитяча білизна знаходиться в тісному контакті з ніжною шкірою вашого чада.

  • Дитячі піжами - правильний вибір

    Міцний здоровий нічний відпочинок неможливий без зручного комплекту для сну, який не ускладнює рухів, але при цьому зшитий добротно і має красивий колір, яскравий принт і подобатиметься не лише вам, але і самій дитині. Зазвичай відхід до сну маленького непосидьки - це скандал з істерикою і криками "Не спатиму!».

  • Літній одяг для хлопчиків: 5 фактів, які треба врахувати

    Літо - пора веселощів і активного відпочинку для будь-якої дитини. Саме тому вибираючи одяг для дитини на цю пору треба підходити відповідально. І якщо мами дівчаток зупиняють свій вибір на літніх сукнях, сарафанах, блузах і лосинах, то мамам хлопчиків треба придивитися до легких костюмів з натуральних тканин, шортам і вільним футболкам.

  • Як вибрати дитячий спортивний костюм

    Спортивний костюм - універсальний практичний одяг, присутній в гардеробі практично будь-якої дитини незалежно від віку. Він потрібний для зайняття фізкультурою в школі, згодиться для ігор у дворі, поїздках за місто, для дому.

  • Дитячі вишиванки - це модно

    Останнім часом дитячі вишиванки стають усе більш популярним предметом гардеробу. Крім того, дитині прищеплюється повага до народних традицій і розуміння, що і одяг може виражати патріотичний дух. Окрім усього іншого, подібні речі відрізняються неймовірною красою і стилем. До речі, в 17-18 столітті такий одяг був не просто красивою частиною гардеробу, але і повноцінним оберегом. У той час батьки вважали, що вишиванки для дітей є гарантією захисту від страшних хвороб і різних труднощів. Коли про малюка говорили, що він народився в сорочці - це означало, що йому насправді повезло з долею і вона буде прихильною до нього.

  • Догляд за дитячим одягом

    Треба розуміти, що важливо не лише грамотно вибрати одяг для дитини, але і правильно доглядати за нею. Адже хлопчикові або дівчинці рано чи пізно знову захочеться надіти новеньку дрібничку з інтернет-магазину, яка була забруднена, наприклад, на Дні Народження. Щоб правильно доглядати за сучасними речами, необхідно мати уявлення про їх тканини і особливості відходу.

  • Нічні сорочки для дівчинки як альтернатива піжамі

    Настрій кожної людини частенько сильно залежить від того, наскільки добре вона виспалась вночі. Не стали виключенням і малюки: чим міцніше їх сон, тим активнішими і веселішими вони будуть впродовж дня. Завдяки дитячим сорочкам від компанії «Арлекін» можна розраховувати на комфорт дівчинки під час сну, а також забезпечити кращі умови для повноцінного відпочинку.

  • Що носити новонародженим навесні?

    Коли настає весна, багато батьків відразу ж ставлять питання: в що треба одягати дитину у цю пору року? З одного боку, сильні вітри досі не вщухли, з іншої ж - сонечко припікає вже досить активно, і діткам може бути занадто жарко в теплих речах з начісу. У такому разі на допомогу приходять спеціальні ясельні костюмчики, які частенько викликають у клієнтів набагато більший інтерес, ніж кожен складовий їх предмет окремо.

  • Чи потрібні дитині джинси на весну?

    Сучасна дитяча мода дуже сильно схожа на дорослу. Речі виконані в таких же лініях, кольорах, фасонах і стилі. Не стали виключенням і джинсові вироби, які останнім часом є популярними як у дорослому, так і в дитячому світі.

  • Що модно носити дітям навесні 2018?

    Весняна погода є самою непередбачуваною. У один день сонечко може сильно припікати, а в іншій воно піде за хмари і почнеться сильний вітер. Адже дитина потребує щоденних прогулянок, тому необхідно знати, які речі підійдуть для малюка, дозволять йому відчувати комфорт і зручність, а також будуть вкрай модними. 

  • Як підібрати дитині колір одягу, який їй сподобається?

    Часто відбувається таке, що батьки замислюються над наступним питанням: чи робить вплив одяг на дитячий розвиток так, як це робить інтер'єр або іграшки? Варто розуміти, що безліч яскравих відтінків сприяють активному розвитку мозку дитини, "будять" творчі здібності і фантазію. Абсолютно всі грамотні психологи стверджують, що для дітей краще підбирати більше насичені кольорами речі.

  • Детально про дитячий одяг з начісм

    У холодний зимовий час основне завдання батьків полягає в тому, щоб забезпечити дитину теплом, затишком і комфортом. Сильно допомагає в цьому одяг з начісм, виробництвом якого займається українська компанія «Арлекін». Завдяки високоякісним спортивним костюмам з щільного трикотажу, водолазкам, джемперам, м'яким кофтинам вийде відчувати виключно тепло. Більше того, такий одяг підійде і для діток з алергіями на штучні тканини, оскільки трикотаж компанії створюється з натуральних компонентів.

  • Туніки як практичний одяг для дівчаток

    Дитячі туніки - це без перебільшення найпрактичніший і нарядний предмет гардеробу. У них гармонійно поєднується ніжність сукні і практичність сорочки. Такі речі часто надівають з лосинами, легінсами, шортиками, джинсами і навіть короткими спідницями на навчання і прогулянку. Деякі варіанти ідеально підходять для урочистих заходів. Компанія «Арлекін» пропонує купити дитячі туніки на оптових і роздрібних умовах. В результаті вийде поповнити полиці свого магазину або істотно розширити гардероб юної модниці.

  • Якісні трикотажні дитячі спортивні костюми

    Кожна дитина для повноцінного розвитку і швидкого зростання повинна щодня активно рухатися. Незалежно від того, чи є ваше чадо пустуном, непосидьком, тихонею або пестуном, - для будь-кого фізичний розвиток - це запорука хорошого імунітету і прекрасного настрою. При цьому важливе значення для зручного пересування, стрибків, ігор з друзями має одяг, який не сковує руху. Компанія «Арлекін» пропонує звернути увагу на універсальні дитячі трикотажні костюми.

  • Солідний асортимент дитячих теплих суконь на будь-який смак

    Відразу після народження дівчинки мама намагається створити такий гардероб для своєї улюбленки, щоб ще більше підкреслити її красу. 

    Це допоможе зробити стильний одяг. Дитяча мода сьогодні стає усе більш популярною. Один з видів одягу для юних принцес - це сукні. Йдеться про обов'язкову частину гардеробу, завдяки якій кожна дитина зможе відчути ніжність і жіночність.

  • Дитячі джемпери - важливий одяг для хлопчиків і дівчаток

    Сьогодні джемпери - це зручний і теплий одяг, який вважається найважливішим елементом зимового і осіннього гардеробу не лише дорослих людей, але і дітей. Йдеться про відмінний варіант як для дівчаток, так і хлопченят. Завдяки джемперам можна розраховувати на комфорт, тепло, захист від вітряної і холодної погоди. Речі виконані з високоякісного трикотажу, тому можуть прекрасно зберігати повітря, гарантувати тепло, дозволяти ніжній шкірі дитини дихати. Окрім усього іншого, вироби вважаються безпечними для здоров'я чада.

  • Дитячі теплі сарафани і їх ключові особливості

    Завдяки дитячим теплим сарафанам гардероб дівчинки вмить стає максимально яскравим і красивим. Для такого одягу характерна універсальність, оскільки вона використовується для багатьох цілей: це можуть бути щоденні прогулянки, домашнє застосування, похід на заходи і так далі. Йдеться про альтернативні речі, що надають свіжість зовнішньому вигляду малюків. Вищеописаний одяг стане незамінною річчю для будь-якого сезону.

     

  • Де купити дитячі головні убори високої якості?

    Перевірена компанія «Арлекін» пропонує ознайомитися з багатим асортиментом дитячих головних уборів, що продаються на роздрібних і оптових умовах за доступною вартістю. У клієнта є можливість купівлі панамок, шапочок і інших подібних виробів, які дозволяють відчувати належний рівень комфорту і роблять загальний вигляд стильнішим. Тримати голову в теплі дуже важливо, адже дитячий організм не особливо захищений від застуди і вірвсів. 

  • Дитяча нижня білизна як основна частина гардеробу

    Дитяча нижня білизна вважається найважливішою частиною гардеробу як дорослих людей, так і юних діток. Йдеться про такий одяг, який знаходиться до тіла максимально близько, тому він має бути вкрай комфортним і високоякісним. Особливо важлива купівля зручної і комфортної білизни для дітей, яка точно не заподіюватиме дискомфорту ніжній шкірі дитинчати. Такі речі обов'язково повинні виготовлятися з кращих натуральних тканин і володіти гіпоалергенністю.

  • Дитячі сорочечки в Україні для хлопчиків і дівчаток

    Всі батьки бажають, щоб малюкові вже з перших днів свого життя було максимально комфортно і затишно. Дитячі сорочечки, що продаються в інтернет-магазині «Арлекін», прекрасно справляються із завданням ніжного обігріву малюка. Представлені в онлайн-каталозі вироби відрізняються вільним кроєм, тому їх вкрай легко зняти і надіти на крихітку. Щоб сорочечка ніколи не заверталася і не відкривала тіло, вона передбачає наявність непомітних кнопочок (одна - в області животика, друга - на плечику).

  • Дитячі водолазки - універсальний теплий одяг

    Дитячу водолазку з упевненістю можна назвати однією з найбільш універсальних речей в гардеробі як хлопчиків, так і дівчаток. Вона відрізняється приталеним кроєм, має високу горловину, завдяки чому максимально зберігає тілесне тепло. Часто водолазки надіваються під курточки, светри або поверх термобілизни. Їх легко комбінувати з різними варіантами одягу. Також вони ідеально підійдуть як для повсякденних виходів на вулицю, так і для святкових заходів. Якщо вам потрібні дитячі водолазки, придбати їх ви зможете в інтернет-магазині «Арлекін». Каталог включає велику кількість варіантів, тому не складе труднощів вибрати найбільш оптимальну модель.

  • Якісна дитяча піжама - гарантія повноцінного сну

    Як часто ви вмовляєте дитину скоріше заснути, щоб наступного дня вона прокинулася бадьорою і активною? Іноді доводиться по декілька годин читати книжки і чекати, поки дочка або син закриють очки. Заколисування можна зробити набагато простіше, якщо придбати дитячу трикотажну піжаму найвищої якості в інтернет-магазині «Арлекін». У такому красивому і комфортному наряді чадо буквально за пару хвилин почне бачити сни. Дитячий трикотаж від виробника, представлений в цьому розділі, зарекомендував себе виключно в позитивному ключі і виправдав очікування багатьох батьків. Покупець гарантовано залишиться задоволений грамотним вибором. 

  • Дитячі труси високої якості в магазині «Арлекін»

    Дитячі труси - це невід'ємний предмет одягу для кожної дитини. Коли мова заходить про необхідність купівлі білизни для хлопчиків і дівчаток, питання вибору високоякісних трикотажних виробів стає вкрай актуальним. Споживачі вважають за краще приділяти максимум уваги безпеці і здоров'ю своїх діточок. Саме тому попит на гіпоалергенну трикотажну білизну лише росте в Україні. Повною мірою задовольняє потреби покупців і надає щонайширший асортимент трусиків перевірений і добросовісний інтернет-магазин «Арлекін».

  • Чому так важливо купувати якісні дитячі штанці?

    Процес купівлі речей для новонароджених віднімає у батьків практично весь вільний час. Необхідно придбавати велику кількість одягу і поступово поповнювати гардероб. Особливу увагу варто приділяти дитячим трикотажним штанцям, які хлопчики і дівчатка надівають на прогулянки, носять удома, а також ходять в них на різні заходи.

  • Правильний догляд за дитячим одягом

    У цій статті ми розглянемо питання: як правильно доглядати за дитячими речами, поділивши догляд за дитячим одягом на наступні основні етапи:

    1. Догляд за речами новонародженого
    2. Правила прання дитячого одягу
    3. Боротьба з плямами на одязі малюка
    4. Правила сушки дитячих речей
    5. Правила прасування одягу дитини
    6. Як гладити речі з різних тканин
    7.  Правила зберігання речей дитини

    Правила догляду за дитячим одягом мають під собою не лише естетичний сенс, але і практичний, адже від правильності прання, сушки, прасування і зберігання одягу малюка, безпосередньо залежить його здоров'я.

  • Як визначити якість дитячого одягу

    Розглядаючи тему: як визначити якість дитячого одягу, ми піднімемо наступні питання, які хвилюють дбайливих мам:

    1. Чинники якості для дитячого одягу - на що звертаємо увагу при купівлі.
    2. Як можна самостійно перевірити склад тканини.
    3. Підсумки: основні правила при виборі одягу хорошої якості для дітей.

    І так, при виборі одягу для малюків, мамам дуже важливо дивитися не лише на красу і яскравість, але і на якість.

    Пам'ятайте: висока якість одягу безпосередньо пов'язана із здоров'ям малюка!

    Тому підбираючи гардероб своєму чаду, звертайте увагу на наступні чинники: склад матеріалу, пошиття, колір і ціну. А тепер про усе це по порядку і детальніше.

  • Як вибрати дитячий одяг для новонародженого

    Головне питання, яке хвилює майбутніх мам, - це як вибрати дитячий одяг для новонародженого. Головні правила при виборі одягу новонародженому:

    1. одяг має бути якісним;
    2. одяг має бути з натуральних тканин;
    3. одяг має бути зручним;
    4. одяг має бути правильного розміру;
    5. одяг має бути підібраний по сезону. 
  • Що таке сліпи для новонароджених

    У цій статті ми допоможемо Вам розібратися з питанням: що таке сліпи для новонароджених. Для цього ми розглянемо наступні моменти:

    • Як виглядають сліпи.
    • Особливості сліпів.
    • Типи (фасони) сліпів.
    • Переваги сліпів.
    • Як вибрати правильні сліпи для новонародженого.
  • Який одяг купити новонародженому навесні і літом

    У цій статті ми розглянемо такі питання:

    1. Скільки одягу треба новонародженому на перших порах.
    2. Як вибрати розмір, тканину, фасон.
    3. Який одяг купити новонародженому навесні і літом.

    Потурбуватися про купівлю одягу новонародженому необхідно заздалегідь. Але як купити усе необхідне правильно, так щоб не було зайвим, і щоб не було мало?

  • Як одягати дитину в дитячий садок взимку, весною, літом і осінню

    Як одягнути дитину в садок, формуючи список одягу і підбираючи одяг, важливо спиратися не лише на красу, але і на те, щоб дитина зуміла одягнутися і роздягтися самостійно, щоб їй було зручно!

    І у мам закономірно виникає питання: як одягати дитину в дитячий сад взимку, весною, літом і осінню?

    Дитячий сад - це перший крок вашого малюка в самостійність. Це місце, де він знаходитиметься без мами, папи, бабвсі і інших близьких родичів. Місце, де всі основні процеси, у тому числі одягання-роздягання лягають на його крихкі плічки.

  • Ціна - відповідає якості

    Ціни на сайті - відповідають якості виробу! ТМ Арлекін пропонує тільки якісний товар. 
     
    У нашому інтернет-магазині ціна повністю відповідає якості, оскільки все логічно враховано і прораховано, узяті всі витрати на полотно, виготовлення і пошиття виробу. Вам залишається тільки придбати товар за низькою ціною і переконатися в якості полотна і самого виробу!
  • Дитяча эко-одяг - вибір на користь комфорту і безпеки

    Всі батьки мріють, щоб дитина була здорова, але втілення цієї мрії багато в чому залежить і від самих мам і пап. Починати шлях до міцного здоров'я треба з малого – вибирати органічний одяг для дітей. Для виробництва таких моделей використовуються натуральні тканини, які не можуть завдати шкоди здоров'ю малюка. 

  • Як одягати дитину в дитячий сад: поради з вибору "дитсадівського" гардеробу

    Дитячий сад – важливий період в житті дитини. У батьків при підготовці малюка до відвідування дитячого колективу з'являється багато додаткового клопоту. Для мам і пап актуальне питання, як одягати дитину в дитячий сад, адже одяг треба підібрати заздалегідь.
  • Полтавський трикотаж - здоров'я і комфорт для ваших дітей

    Трикотаж по праву відносять до одних з найпрактичніших матеріалів для пошиття дитячого одягу. Характерні властивості цієї тканини дозволяють створювати одяг для всіх пір року. Літні сукенки приємно облягатимуть тіло, демісезонні брюки захистять від вітру, а зимові шалики надійно зігріють в завірюху.

    Завдяки натуральним волокнам, що входять до складу тканини, а також специфічним властивостям, придбаним за рахунок типового для цього матеріалу плетіння, трикотаж є не лише практичним, але і здоровим полотном.

  • Модні тенденції дитячого одягу весни 2016 року

    Дитяча мода упродовж тривалого періоду є окремою фешн-індустрією і щорічно відкриває нові горизонти. Їй властиво всюди перекликатися з трендами моди для дорослих, але зберігати власну неповторну суть.

  • Дитячі трикотажні водолазки для дівчаток

    Водолазка – обов'язковий предмет одягу і дорослих, і дітей, адже ці речі поєднують в собі спортивний і традиційний стиль. Універсальність водолазки дозволяє легко поєднувати цей одяг з більшістю інших речей, що значно спрощує процедуру одягання дитини. 

  • Дитячі головні убори на весну 2016

    Дитячі головні убори – особливий товар, де неодмінно зобов'язані поєднуватися практичність і екологічність, зручність і краса.

  • Одяг на день народження малюкові

    Народження довгожданого малюка приносить у будинок молодих батьків невідомий раніше клопіт і турботи. Вибір одягу для дитини – одне з ключових питань, що встають перед новоспеченими батьками.

  • Дитячі боді для новонароджених або повзунки з сорочечкою

    Боді для новонароджених дівчаток і хлопчиків продовжують витісняти з ринку так затребувані ще в недавньому минулому сорочечки. Подібний сучасний предмет дитячого гардеробу має масу достоїнств, боді зручні не лише дитині, ну і матвсі, а його основний плюс порівняно з сорочечками полягає в тому, що боді не треба регулярно підтягувати на немовляті, закриваючи оголені місця. Наявність фіксації між ніжками дозволяє боді не з'їжджати зі спинки і животика. 
  • Дитяча нижня білизна інтернет магазини і виробники

    На сьогодні, замовити будь-який дитячий одяг в Інтернеті, включаючи нижню білизну, можна дуже просто – досить зробити пару кліків у вибраному інтернет-магазині, щоб оформити замовлення вподобаної речі. Інтернет надає доступні ціни, в порівнянні з реальними магазинами, та й асортимент тут більший. Втім, необхідно зробити вибір між інтернет-магазинами різних країн, і тут перед молодою матусею стає питання – якій країні-виробникові віддати перевагу?

  • В'язати дитячі пінетки спицями або купувати в інтернет магазині?

    Готуючись до появи на світ малюка, слід неодмінно потурбуватися про наявність декількох пар пінеток. Новонароджений малюк ще не має розвиненої системи терморегуляції, і тому навіть саме невелике зниження температури здатне стати причиною переохолодження.

    Ніжки дитини можна прекрасно зігріти, якщо придбати трикотажні пінетки. Втім, досить часто матвсі або бабвсі в'яжуть дитячі пінетки спицями. Це стає ще й чудовим подарунком новонародженому малюкові. Але як зв'язати пінетки спицями?

  • Ринок Троєщина в Києві

    Один з найбільших речових ринків столиці України знаходиться в спальному районі Троєщина. Багато жителів Києва і приїжджі українці вважають за краще здійснювати закупівлю товарів саме на цьому ринку, і неспроста. Ринок Троєщина допоможе придбати найрізноманітніший одяг і взуття за доступними цінами, дитячий трикотаж оптом, фірмові товари знаменитих брендів і багато іншого.
  • Популярні речові ринки України

    Речовий ринок пропонує своїм відвідувачам багато найрізноманітнішого дитячого одягу: дорогого і дешевого, нарядного і простого, якісного, і не дуже.На жаль, такий вид шопінгу має як плюси, так і мінуси.
  • Ринок Авангард (7 кілометр), Одеса

    Ринок Авангард, він же Промтоварний ринок 7-й кілометр, він же Одеський ринок - великий речовий ринок, другий по площі в Україні після Харківського Барабашова. Щодня за покупками сюди приїжджають більше півтора тисяч чоловік з усієї країни і ближнього закордоння, а продавці реалізують десятки тисяч одиниць товарів самих різних споживчих груп. На Сьомому кілометрі можна купити все, а пануюча тут істинно одеська атмосфера торгу дозволяє іноді навіть при цьому заощадити.
  • Харківський ринок Барабашово

    Незважаючи на широкі сучасні можливості для шопінгу, одним з найбільш популярних способів купівлі дитячого одягу, досі вважаються речові ринки.
  • Калиновський ринок в Чернівцях

    Ринок в Чернівцях (Калинівський) - сучасне багатопрофільне торгове підприємство з потужною інфраструктурою, яке за час свого існування з невеликого міського базару переріс у великий речовий ринок, один з найбільш затребуваних в Україні і ближньому пограниччі.
  • Як вибрати блузу для дівчинки

    Кожна дівчинка – це маленька модниця, яка хоче одягатися також стильно і красиво, як і її мама. Тому дуже важливо, щоб одяг маленьких принцес був не лише комфортним, але і мав приємний зовнішній вигляд.

    Невід'ємною частиною гардеробу будь-якої дівчинки є блуза. Сьогодні дизайнери добре постаралися, створивши широкий асортимент дитячого одягу для будь-якого віку, найрізноманітнішого забарвлення і фасону. Проте купити дитячу блузу виявилося не так просто. У цій статті ми розповімо Вам як правильно вибрати красиву і зручну блузу для вашого малятка.

  • Як вибрати верхній одяг дитині

    Гардероб дитини складається з безлічі речей, у тому числі і одягу, призначеного для прохолодної пори року. З настанням холодів кожен дбайливий батько утеплює своє чадо, щоб захистити його від морозів і вітру, адже здоров'я діток – це найголовніше.
  • Як вибрати сорочку для хлопчика

    Хлопчики – це майбутні чоловіки і, звичайно, невід'ємною частиною гардеробу кожного маленького представника сильної статі є сорочки. Сьогодні мода зробила крок далеко вперед, сучасні дизайнери розробили широкий вибір цього одягу від класичних моделей до самих нестандартних варіантів.
  • Пісочник для дітей як вибрати

    Сьогодні гардероб малюків повний різноманітного дитячого одягу від самого класичного і загальноприйнятого до нестандартного, який зовсім нещодавно з'явився в магазинах. Тепер можна придбати дитячий одяг абсолютно для будь-якої пори року, створюючи малюкові затишок і комфорт.
  • Чому варто купувати трикотажні футболки Арлекін

    Трикотажні футболки – це невід'ємна частина гардеробу кожної дитини. Їх носять в теплу пору року, вони чудово підходять для прогулянок і зайняття спортом, в них зручно спати і просто ходити по будинку. Футболки легко поєднуються практично з будь-яким одягом, тому за допомогою їх можна створювати своїм діткам яскраві і оригінальні образи.

  • Переваги купівлі комсомольського трикотажу

    Дитяча трикотажна продукція – одна з самих затребуваних видів одягу, що продаються. На сьогодні серед батьків хорошою популярністю користується саме комсомольський трикотаж. Торгова марка «Арлекін» пропонує якісну і сучасну різноманітну дитячу продукцію власного виробництва. Свою перевагу нашому одягу віддають тисячі покупців з всієї України. 
  • Чим хороший комсомольський дитячий трикотаж

    Хороші батьки при виборі одягу для своїх діток звертають увагу не на її вартість, а на якість. Ніжна дитяча шкіра особливо чутлива, тому краще всього купувати вироби з натуральних матеріалів. Відмінним варіантом для мам і їх малюків стане трикотажний одяг.

    Велику популярність отримав серед батьків саме комсомольський дитячий трикотаж. Сьогодні наш вітчизняний виробник ні на крок не відстає від європейської або турецької продукції, тому одяг українського виробництва можна сміливо купувати, не боячись за її якість або здоров'я дитини.

  • Готуємося до школи - вибираємо рюкзак

    Ранець або рюкзак - один з головних атрибутів першокласника, а ще - це найважливіший шкільний аксесуар, від якості якого багато в чому залежить комфортність шкільного навчання. Якщо ви шукаєте, де купити ранець або рюкзак для першокласника, будемо раді допомогти вам в цьому питанні.
  • Одягаємо дитину в школу - шкільний трикотаж

    Набравшись за літо сил, енергії, яскравих емоцій і вражень, ваша дитина готова відправитися в школу. А ви вже зібрали їй весь необхідний гардероб? Якщо ні, будемо раді запросити вас в наш інтернет-магазин Арлекін і запропонувати великий вибір шкільного трикотажу.

Ми працюємо по всій Україні

Даруємо 1000 грн за краще відео!Хочу