Як підібрати дитині колір одягу, який їй сподобається?

Як підібрати дитині колір одягу, який їй сподобається?

 

Часто відбувається таке, що батьки замислюються над наступним питанням: чи робить вплив одяг на дитячий розвиток так, як це робить інтер'єр або іграшки? Варто розуміти, що безліч яскравих відтінків сприяють активному розвитку мозку дитини, "будять" творчі здібності і фантазію. Абсолютно всі грамотні психологи стверджують, що для дітей краще підбирати більше насичені кольорами речі.

 

Подібне обумовлене тим, що різноманітні забарвлення сприяють креативному мисленню діток. А малюки зможуть швидко розвиватися лише у тому випадку, якщо частіше робитимуть свої висновки. Дитячі іграшки не просто так роблять такими яскравими. Є такі батьки, які сильно обмежують можливості розвитку свого малюка і купують синій одяг для хлопченят і тільки рожеву для дівчаток.

 

Якщо вам хочеться, щоб дитячий одяг виглядав максимально красиво, а найголовніше - подобався крихітці, то краще відвідати інтернет-магазин "Арлекін" і ознайомитися з солідним асортиментом трикотажних речей для малюків різного віку.

 

Нюанси вибору кольору одягу для дитини

Джинсова спідниця для дівчинки

 

Вже з самого раннього віку рекомендується привчати дитину самостійно вибирати для себе предмети гардеробу. Малюк безперечно вказуватиме на той колір, який йому більше до душі. Вам треба просто почути думку крихітки.

 

Саме колірна гамма одягу коригує емоційну складову дитини. Так, гіперактивним дітям варто підбирати одяг в спокійніших тонах за типом ясно-жовтого або зеленого. А спокійні і менш активні малюки комфортно почуватимуть себе в малинових або помаранчевих речах. За допомогою такого одягу підвищується активність і істотно покращується настрій.

 

Взагалі, варто акцентувати увагу не лише на "вихідних" виробах, але і тих, в яких дитина бігає удома. Багато батьків підбирають домашній одяг за принципом "щоб не бруднилася". Але це невірний підхід, адже малюкам подобається вбиратися в яскравий одяг. Оскільки удома діти проводять велику частину часу, не треба позбавляти їх цього задоволення. "Похмурі" наряди вже точно не зроблять настрій крихітки веселішим. Тому ідеальний вибір - світлі тони, які обов'язково доставлятимуть щастя.

 

До речі, якщо говорити про дитячу нижню білизну, то вона має бути виконана у світлих пастельних тонах. Придбати її на вигідних умовах можна буде в магазині «Арлекін».

 

Декоративні елементи в одязі

 

Сам по собі одяг вже давно не є яскравою прикрасою. Привертати увагу, створювати індивідуальний стиль і виділятися з натовпу допомагають модні прикраси у вигляді принтів, візерунків, наклейок, вишивок. Мета декоративних елементів полягає в тому, щоб зробити речі красивими і привабливими, а також унікальними і незвичайними.

 

Асортимент інтернет-магазину «Арлекін» включає багато виробів, наприклад, з вишивками, за допомогою яких виходить вирішувати складні завдання при створенні трендових образів. Завдяки великій різноманітності вишивок обов'язково вийде перетворити свій "лук" і надати йому нотки елегантності.

 

Не менш поширеними є принти і інші подібні прикраси - йдеться про велике яскраве зображення, нанесене на тканину. Хлопцям точно сподобається ходити в речах, на яких зображені яскраві картинки або герої їх улюблених мультфільмів. За своєю суттю, принти зроблять одяг цікавішим і таким, що запам'ятовується.

 

Завдяки широкій різноманітності стильних моделей на сайті компанії «Арлекін» вийде придбати яскраві і модні речі, що створюють неповторний образ дитини. Вкрай важливо зважати на думку дитини і вибирати одяг разом з нею. Вона розповість, які кольори і декоративні елементи їй найбільше подобаються. У такому разі задоволеними залишаться як батьки, так і крихітка. 

Ми працюємо по всій Україні

Даруємо 1000 грн за краще відео!Хочу