Спільні покупки

Спільні покупки (СП) через Інтернет вже давно вишли з розряду одиничних випадків і з кожним днем знаходять все більше прихильників.

Пояснюється така популярність просто: покупці шукають можливість придбавати якісний товар за максимально низькою ціною (без всіляких накруток і надбавок).

Найпростіше вирішення цього питання - покупки безпосередньо від виробника або постачальника дитячого трикотажу . Ось тут-то і криється підводний камінь: виробник готовий відпускати товар за низькими цінами, але...тільки на певну мінімальну суму, або, відпускаючи, знову ж таки, певну ним кількість товару. Звичайно ж, один покупець навряд чи осилить навіть оптовий мінімум.

Спільні покупки стали справжньою паличкою-виручалочкою для багатьох молодих сімей, особливо які мають дітей або тільки ще готуються стати батьками.

спільні покупкиЯк же працює механізм спільних покупок дитячого одягу?

На місцевих або спеціальних форумах, в соц. мережах завжди знаходяться заповзятливі люди, які готові стать організаторами спільних покупок. Вони відшукують сайт СП, пропонуючий товар для спільних покупок за вигідними цінами, налагоджують зв'язки з постачальником або безпосередньо з підприємством-виробником і збирають групу потенційних покупців.

Приєднатися до них можна, залишивши заявку на форумі або ж при безпосередньому контакті з організаторами спільних покупок.

Інтернет-магазин «Арлекін», що пропонує широкий асортимент дитячого одягу за цінами від виробника, завжди готовий працювати з організаторами спільних покупок дитячого одягу.

Чи є вигода від спільних покупок?

Як показує практика - є. І чимала. Передвсім, спільні покупки одягу для дітей з перших днів життя до 7 років через наш інтернет-магазин здійснюються за цінами безпосередньо від виробника, що набагато нижче роздрібних цін.

Користуючись нашим каталогом, можна в комфортних домашніх умовах вибрати товар, що цікавить вас, не відчуваючи на собі пильний погляд продавця, визначитися з кольором, розміром виробу.

Вибір товару через інтернет-магазин «Арлекін» дозволяє придбати речі, відсутні на прилавках звичайних магазинів.

Окрім цього, здійснення спільних покупок вигідне і з точки зору оплати доставки, оскільки ціна доставки розкидається на всіх учасників оптової купівлі.

Для організаторів спільних покупок, окрім інших вигод, є ще і шанс непогано заробити. Адже, купуючи дитячі товари для групи осіб, організатори придбавають їх за гуртовими цінами (вказаним в каталозі), а реалізують за цінами інтернет-магазину.

Чи вигідні спільні покупки для постачальників і виробників (в даному випадку - дитячого одягу)?

Безумовно. Адже чим більше здійснюється спільних покупок, тим швидше розходиться товар, тобто зростає об'єм продажів. "Сарафанове" радіо притягне нових організаторів спільних покупок і забезпечить рекламу серед потенційних покупців. Що не може не радувати виробника.

Таким чином, від правильно організованих, оформлених і проведених спільних покупок у виграші всі: виробник (постачальник), інтернет-магазин «Арлекін», через якого робляться продажі, організатори спільних покупок, ну і, звичайно ж, покупці дитячого трикотажу від українського виробника.

Кількість спільних покупок дитячих трикотажних виробів в інтернет-магазині «Арлекін» неухильно росте, що свідчить про зростання популярності такої форми торгівлі. Тому говорячи про те, що в нас є постачальники для спільних покупок, ми говоримо і про те, що потрібні організатори спільних покупок дитячого одягу.

Ми працюємо по всій Україні

Даруємо 1000 грн за краще відео!Хочу