Одяг на день народження малюкові

одяг для новонародженого малюкаНародження довгожданого малюка приносить у будинок молодих батьків невідомі раніше клопіт і турботи. Вибір одяг для дитини – одне з ключових питань, що встають перед новоспеченими батьками. Якщо спочатку це вирішується використанням пелюшок, то вже найближчими місяцями життю малюка батьки вимушені купувати дитячий одяг, замислюючись про якість речей, тканини, кількість одягу, щоб дитина відчувала себе тепло, сухо і комфортно.

Спершу дитина рухається дуже мало і майже не бруднить одяг, тому, досить буде придбати до п'яти екземплярів кожного одягу. З появою в житті малюка прикорму, знадобиться більше одягу, а міняти його потрібно кілька разів на день. Так, гардероб однорічного малюка неодмінно повинен включати сорочечкитеплі кофтини, бавовняні шкарпетки і повзункиштанцічепчики и шапочки, теплий верхній одяг і комбінезони. Усе це можна придбати в інтернет-магазині «Арлекін».

Комсомольський виробник пропонує високоякісний ясельний трикотаж з використанням чистої бавовни або тканин з високим вмістом цього матеріалу. Такий трикотаж має високу гігроскопічність, відмінно пропускає повітря, не призводить до шкірних роздратувань або попрілостей. Всі вироби для новонароджених виконуються зі швом назовні, щоб уникнути натирань ніжної і чутливої дитячої шкіри. Завдяки цьому, багато батьків з всіх куточків України вже давно довіряють ясельному одягу від ТМ «Арлекін».

Який одяг можна подарувати новонародженому малюкові

  • Малюкові до трьох місяців знадобляться не лише пелюшечки, але і повзунки з лямками, сорочечки з гудзиками, комбінезон із зручно розташованими кнопками, що дозволить комфортно міняти підгузники, не роздягаючи дитину цілком.
  • У віці 3-6 місяців, дитина потребує в наявності сорочок на кнопках або гудзиках, теплого комбінезона або конверта. При цьому, вибираючи комбінезон, потрібно буде орієнтуватися саме на довжину штанин, адже довгий рукав можна легко підвернути. 
  • Дитина 6-9 місяців вже може добре себе почувати в підшитих знизу штанцях з верхньою резинкою. Така річ прекрасно поєднується з шкарпетками, даруючи малюкові зручність і тепло. Безумовно, варто потурбуватися про наявність колготок, що надіваються під штанці або комбінезон, шапочок і комбінезонів-конвертів для холодної пори року. А ось для однорічного малюка треба обзаводитися міцним і непромокаючим одягом, адже дитина стає дуже рухливою.

Всі перераховані речі можна придбати в інтернет-магазині «Арлекін» за доступними цінами!

Ми працюємо по всій Україні

Даруємо 1000 грн за краще відео!Хочу