Одяг для новонароджених на виписку влітку: що взяти в пологовий будинок

Якщо незабаром, ви станете мамою і така чудова подія повинна статися в літню пору року, треба знати, який має бути одяг для новонароджених на виписку і що з собою взяти в пологовий будинок. Всі ці нюанси дуже важливі. Оскільки здатні зробити радісний день по-справжньому приємним.

Який одяг варто придбати новонародженому на виписку влітку

Найчастіше, після нормальних, природних пологів, при хорошому фізичному стані матері і її крихітки, виписку призначають на четвертий-п'ятий день. А в разі кесаревого розтину її можуть перенести на пару днів пізніше. І до цього дня варто ретельно підготуватися. Зібравши сумку з потрібними речами, ви не думатимете про зайвий клопіт і повністю насолодитеся вашим малюком. Природно, вибираючи одяг на виписку влітку, варто врахувати навіть щонайменші нюанси. Давайте розберемося з ними:

Важливе значення має зовнішній вигляд. Оскільки виписка - перше свято в житті крихітки, варто одягнути її в нарядний і красивий одяг. До того ж, багато батьків запрошують на цей захід фотографа, тому, від того, в чому буде дитина залежить і те, наскільки оригінальними будуть знімки. Тому, одяг для новонародженого, в даному випадку має бути красивим.

Комфорт. Під час виписки, ваше чадо буде оточено родичами, близькими і знайомими. І для малюка це стресова ситуація. Відповідно, при виборі одягу зверніть увагу на його комфорт. Адже в цей момент нічого не повинно впливати на емоційний стан "винуватця урочистості". Особливу увагу приділіть швам, застібкам, при цьому, речі не мають бути надто вільними або щільними.

Температурний режим. Оскільки на дворі літо, час тепла і сонця, підбирати гардероб варто по сезону. Віддавайте перевагу легким пледам, натуральній тканині. Не варто купувати речі, пошиті з синтетичного матеріалу, який здатний викликати алергічну реакцію.

Всі ці критерії мають бути враховані. Від них залежить не лише настрій малюка, але і ваш.

Що взяти в пологовий будинок для виписки?

Нині представлена велика кількість різноманітного одягу, який можна придбати на виписку влітку. Але серед безлічі варіантів досить просто заплутатися. В першу чергу пам'ятайте, що речі мають бути якісними. Вибирати їх варто за розміром. Інакше вони будуть надмірно великі або навпаки - стануть натирати ніжну шкіру малюка. Звертатися за красивими, доступними і якісними речами варто лише до перевіреного постачальника.

Окрім цього, розглянемо зразковий список речей, які згодяться в пологовому будинку на виписку:

  • Боді або звичайна сорочечка;
  • Шапочка;
  • Шкарпеточки;
  • Повзунки або комбінезон;
  • Конверт, плед або пелюшки.

Оскільки виписка в літню пору року, всі перелічені вище вироби мають бути пошиті з полегшеної тканини, яка не паритиме тіло крихітки. Також, окрім цих речей в пологовий будинок знадобляться: соска, вологі серветки, підгузники, дитячий крем і багато іншого.

Вам може бути корисним: Детячі панчішно-шкарпеткові вироби

Ми працюємо по всій Україні

Даруємо 1000 грн за краще відео!Хочу