Одяг для новонародженого навесні

Напередодні народження малюка майбутні батьки нерідко піддаються споквсі скупити все, що бачать в дитячих магазинах. Безліч мініатюрних кофтин з красивими рюшами, чепчикив з трояндочками, топиків неймовірної краси складно встояти і мамі, і папі. Але подібний підхід призводить тільки до зайвих витрат, адже в різні сезони потрібний свій список конкретних речей - тих, які дійсно згодяться, а не залишаться лежати такими ж красивими і незайманими на далекій полиці.

Народжені навесні: правильний одяг для малюка

Перша загальна рекомендація по купівлі одягу для новонародженого: не треба вдаватися до крайності. Занадто мала кількість необхідних предметів приведе до їх швидкого зносу і постійним зайняттям пранням і розвішуванням. Занадто велика кількість - інша крайність, адже дитина швидко виросте і не встигне все надіти хоч би одному разу.

При плануванні пологів на весняний час треба відштовхуватися від конкретного місяця, адже погода у березні і в травні кардинально відрізняється. У перший весняний місяць знадобляться теплі демісезонні, а іноді і зимові речі. У травні ж згодяться навіть літні предмети гардеробу.

Не треба захоплюватися товстими вовняними речами, прийнятніше використати багатошаровість: так малюкові буде комфортніший у вільному одязі, а при потеплінні можна буде швидко зняти зайве. При виборі одягу в останню чергу треба керуватися тим, в що одягнені інші новонароджені. Небажано занадто укутувати дитину, переохолодження загрожує йому менше, ніж перегрів. Останній спричиняє за собою серйозні загрози здоров'ю і комфорту дитини.

Для правильного вибору слід керуватися власними відчуттями, конкретною погодою, а також рекомендаціями фахівців. Наші співробітники нададуть майбутній мамі професійну консультацію з придбання правильного одягу для народженого весною малюка.

Вибираючи одяг, треба віддавати перевагу тільки натуральним, повітропроникним і гігроскопічним матеріалам.

Список речей першої необхідності

У список предметів гардеробу, які обов'язково мають бути куплені ще до пологів, слід віднести:

  • Конверт, якщо не планується перевозити дитину в автокріслі. У іншому випадку знадобиться комбінезон на флісі або синтепоні, не занадто теплий. Якщо на декілька днів дуже холодна погода, малюка можна буде легко укутати ковдрочкою.
  • Комбінезон з махри для пізньої весни. Це предмет гардеробу, який можна взяти на розмір більше, - він добре прослужить і влітку, в прохолодну погоду.
  • Шапочки різних видів. Підійдуть виготовлені з велюру, махрової тканини, бавовняного трикотажу.
  • По 4-5 боді: комплект з короткими рукавами і комплект з довгими.
  • 10 повзунків, половина з них - тонкі бавовняні, половин - м'які байкові.
  • Сліпи: тонкі, бавовняні, декілька штук. Стільки ж пар найменших шкарпеточок.

Ось і весь список того, що згодиться в обов'язковому порядку. Ці речі точно зноситимуться, а їх придбання треба поставити основною задачею при підготовці до весняних пологів. Це мінімальний, практичний набір.

У нашому інтернет-магазині запропонована велика різноманітність всіх речей з цього списку, і ми допоможемо вам скласти оптимальний гардероб для новонародженого у будь-яку пору року.

Так само вас може зацікавити: Дитячі аксесуари

Ми працюємо по всій Україні

Даруємо 1000 грн за краще відео!Хочу