Дитячі головні убори на весну 2016

Дитячі головні убори – особливий товар, де неодмінно зобов'язані поєднуватися практичність і екологічність, зручність і краса. Діти вкрай чутливі до уваги оточення, і кожна деталь їх одягу сприймається малюками в якості деякого способу виділяти самого себе в оточенні однолітків, залучати до себе увагу.

В зв'язку з цим, всім мамам і папам, що наглядають дитячі головні убори на весну 2016 для своїх малюків, можна порекомендувати придивитися до кола спілкування свого малюка, або порадитися з ним, вибираючи для нього головний убір. Сьогодні вибір і купівля такого предмета одягу стала ще простіша, завдяки інтернет-магазину «Арлекін». 

Магазин комсомольського виробника надає товари особистого виробництва – високоякісний трикотажний одяг включаючи весняні і зимові шапочки, оптом і в роздріб, за найприйнятнішими цінами.

Дитячі головні убори

дитячі головні убориДитячі шапочки підходять для дитини будь-якого віку, такий одяг надівають при прогулянках на вулиці за будь-якої погоди. Флісові шапочки добре підходять для демісезонної погоди, а прохолодним вечором краще надіти акрилову. Для холодної зими під капюшон можна надівати в'язану шапку з підкладкою або подвійну флісовую, а без капюшона знадобиться чепчик і дві шапки різної товщини. Також шапка повинна мати таку довжину, щоб вушка дитини були надійно закриті. 

Чепчики для новонароджених  – річ обов'язкова і незамінна. Придбавати їх потрібно буде не менше п'яти штук, адже зав'язки неодмінно забруднюватимуться при відрижці, і чіпцям знадобиться прання або заміна. Дорослішій дитині підійдуть чепчики-футери або моделі з рюшами. Ці головні убори надівають на голівку малюка після купання, при прогулянках в теплу погоду або ж під шапку в холодну. 

Кепки  і берети більше підійдуть діточкам після одного року, в таких головних уборах добре прогулюватися в жаркі сонячний день, щоб захищати голову малюка від перегрівання під сонячними променями. А ось nbsp;дитячі косинки підійдуть дівчаткам. Ці аксесуари зав'язуються на голові, що робить головний убір практичним і зручним. 

Інтернет-магазин «Арлекін» також зробить вибір дитячого головного убору з малюком ще більше захоплюючим. Дозвольте вашій дитині проявити ініціативу, прислухайтеся до її думки. Процедуру купівлі шапочки або кепки варто перетворити на захоплюючий і цікавий процес. Пограйте з малюком в гру – дозвольте йому розглянути фотографії дитячих головних уборів, а потім поцікавтеся, які з помічених їм предметів одягу він вже бачив. 

Якщо малюкові понад трьох років, придбанню дитячого головного убору можна додати арифметичний ухил. Запропонуйте малюкові порахувати головні убори, покажіть йому гроші і розкажіть про деякі принципи грошових розрахунків.

Асортимент інтернет-магазину Арлекін включає дитячі шапочки і чепчики, оригінальні панамки и берети  для малюків. Порадуйте свою дитину модними і красивими наборами, завдяки яким ваш малюк буде в захваті від купівлі, а ви будете упевнені в тому, що його голівка все перебуває в теплі. 

Дозвольте малюкові проявити свою фантазію – вислухайте його опис і побажання за зовнішнім виглядом вибираного головного убору, якого вона має бути кольору, форми, які декоративні аксесуари містити. Можливо, ваш малюк також згадає і інші особливості головних уборів, приміром, наявність хутряної підкладки, накладних вух, зав'язок і так далі. Потім вам залишиться лише додати до цього свої особисті побажання і зробити правильний вибір!

Ми працюємо по всій Україні

Даруємо 1000 грн за краще відео!Хочу