Дитячі піжами - правильний вибір

Міцний здоровий нічний відпочинок неможливий без зручного комплекту для сну, який не усклуднюєє рухів, але при цьому зшитий добротно і має красивий колір, яскравий принт і подобатиметься не лише вам, але і самій дитині. Зазвичай відхід до сну маленького непосидьки - це скандал з істерикою і криками "Не спатиму"!. Але наші дитячі піжами допоможуть вчасно заколисати найгаласливішого пустуна: вони практичні, красиві, м'які і зручні.

Як вибрати і купити піжаму в Україні

Дитині складніше, ніж дорослій людині, підлаштуватися під температуру навколишнього повітря. Малюкові простіше спітніти або замерзнути, згодом - схопити застуду. Тому при виборі дитячого спального трикотажу треба звертати особливу увагу не лише на розмірну сітку, але і на матеріали, з яких пошитий виріб.

Не варто купувати піжаму з множиною застібок, блискавок, гудзиків, шнурків - такий складний комплект для сну незручно переодягати дитині самостійно в дитячому саду або удома, вона нервуватиме і капризуватиме. Кращий варіант - класичний фасон з сорочкою з довгим рукавом і брюками для зими, футболкою і короткими шортами - для жаркої пори року.

Нічна сорочка для дівчинки не має бути занадто довгою і просторою - в такому "мішку" легко заплутатися.

Вибрати купити піжаму в інтернет магазині «Арлекін» простіше простого: вибирайте зручні фільтри в каталозі і купуйте вподобану модель для хлопчика або дівчинки.

Наші трикотажні спальні комплекти виготовлені з натуральних волокон з додаванням эластана для надання міцності виробу - його можна стирати і гладити багато разів, воно не порветься і не зноситься завчасно, втративши колір і форму. Літні піжами легені, дихаючі, не утрудняють рухів. Теплі піжами мають приємний ворс з виворітного боку, при цьому лицьова сторона залишається гладкою, ворсинки не вибиваються. Топи, шортики, маєчки і брюки не линяють після першого ж прання і мають підтверджені сертифікати якості.

Піжамна мода не припускає кардинальних змін фасону, проте фантазії дизайнерів є простір в колірному оформленні цього виду одягу. Пропонуємо широкий асортимент принтів піжам як для хлопчиків, так і для маленьких принцес.

Навіщо потрібна піжама дитині

Піжама для дітей виконує ряд важливих завдань:

  1. Переодягання в піжаму - щовечірній ритуал, який готує дитину до спокійного нічного відпочинку.
  2. Дитині нічого не заважає вночі, піжама, залежно від сезону, зігріє або охолодить шкіру.
  3. Чистий, приємно пахнучий знайомий одяг заспокоює і налаштовує на спокійний лад.
  4. Сон без одягу небажаний для дитини з міркувань гігієни, тому трикотажний комплект - якраз те, що треба.

Переваги наших піжам для дітей

  1. Постачання безпосередньо від виробника, товар сертифікований.
  2. Працюємо з оптовими і роздрібними замовленнями
  3. Приймаємо зручну для клієнта схему розрахунку.
  4. Доставляємо піжами і комплекти для дітей, нічні сорочки для дівчаток і дівчат у будь-яку точку України по попередній домовленості із замовником.

Ми працюємо по всій Україні

Даруємо 1000 грн за краще відео!Хочу