Поради з вибору дитячого одягу: 5 важливих правил

Основні правила для вибору дитячого одягу

Існує безліч правил, серед яких варто відмітити п'ять ключових. Якщо брати їх за основу, важко помилитися. Першим правилом вважається пріоритет у виборі натуральних тканин. Важливо, щоб дитячий одяг був максимально м'яким, приємним на дотик, дихав і не провокував алергічних реакцій. Усе це можна забезпечити, якщо придбати продукцію з натуральних матеріалів, наприклад, шерсті, льону або бавовни. Процентна доля синтетичних компонентів не повинна перевищувати 30%. Використання натуральних матеріалів разом з синтетикою може бути безпечним рішенням, але при певних пропорціях.

Другим правилом є правильний вибір розміру. Діти швидко ростуть, але треба знати міру, щоб не перестаратися з купівлею речей на виріст. Деякі батьки занадто забігають вперед, вибираючи занадто великий одяг. Різниця має бути мінімальною, тому що в зворотному випадку малюк виглядатиме неакуратно. Додатковою проблемою виявляється відсутність комфорту через занадто великого розміру.

Третє правило полягає в тому, що потрібно насамперед віддавати перевагу свободі рухів, а не красі. Не можна приносити практичність в жертву привабливості. Важко отримати приємні емоції від використання привабливого і ефектного одягу, якщо він не буде зручним. Свобода пересувань є занадто важливим чинником, щоб його ігнорувати. Одяг не повинен натирати, давити, заважати непотрібними компонентами. Якщо дитина ще маленька, краще вибирати одяг з мінімальною кількістю фурнітури. Вона може виглядати привабливо, але ні про яку практичність мови бути не може. Віддавати перевагу слід гудзикам, які обтягнуті згори спеціальним матеріалам.

Сезонність дуже важлива. Це четвертне правило. Одяг обов'язково повинен відповідати сезону. Наприклад, влітку недоречне використання оксамитової сорочки, навіть якщо вона дуже приваблива. Для літа краще вибирати легкі натуральні тканини. Взимку потрібно надійний захист від холоду. Відповідно доведеться відмовитися від легких матеріалів.

П'яте правило полягає в тому, що дитині повинен подобатися її одяг. Комфорт і практичність важливі, але ще потрібно задовольнити уподобання дитини. Потрібно враховувати їх побажання, правильно вибирати кольори і так далі.

Де купувати дитячий одяг?

Щоб було простіше дотримуватися всіх основних правил, бажано звертатися за купівлею в правильний інтернет-магазин. Це дозволить отримати доступ до великого асортименту і професійну консультацію, у разі потреби. Великий асортимент стає додатковою перевагою, яка дозволяє зробити вірний вибір без особливих проблем. Ми пропонуємо кращі дитячі речі за найчеснішими цінами і гарантією якості.

Ми працюємо по всій Україні

Даруємо 1000 грн за краще відео!Хочу