Конкурс-челендж!

УВАГА! УВАГА! Конкурс-Челендж!!!
До свята Українського Козацтва, яке відзначають 14 жовтня, ми оголошуємо КРУТЕЗНИЙ конкурс-челендж під назвою: «Ми козацького роду»! На нашій сторінці в Facebook.

В якому ваші дітки та їх татусі можуть проявити себе і виграти наш СУПЕР-ПРИЗ!

За відео, які відповідають вимогам конкурсу, ми нагороджуємо авторів сертифікатами на 100 грн на покупку в нашому інтернет-магазині.
Власник кращого відеоролика буде нагороджений головним призом – 500 грн НА КАРТКУ!

Для участі в конкурсі необхідно: 
- Бути учасником нашої спільноти Facebook
- Надіслати на електронну адресу: elenaarlekin@gmail.com - 1 відео дитини з татом, та вказати їх імена. І як Ви (мама або тато) підписані на Фейсбуці;
- Знімайте відео дитини з татом, де вони показують, як виконують фізичну вправу РАЗОМ ( наприклад: віджимання, присідання, стрибки і т.д…) Все, що полюбляли робити справжні козаки. Відео має бути ВЕРТИКАЛЬНИМ і ЯКІСНИМ - тривалістю до 1 хв! В кінці відео потрібно сказати вислів-челендж: «Ми козацького роду! А ви?» 
- Зробити репост цього запису. Сторінка повинна бути відкрита (інакше репост не видно). У такому випадку одна з умов не виконана!


Відеоролики учасників будемо публікувати в нашій спільноті, згідно порядку черги надходження, а також на наших інших сторінках у соцмережах.

Переможця оберемо рандомним способом - 14 жовтня!  Чекаємо на ваші відео! 

 

Слідкуйте за новинами нашого сайту і підписуйтесь на наші сторінки в соцмережах, щоб завжди бути в курсі самих вигідних пропозицій.

Viber - ТМ "Арлекин"
Instagram - @arlekin_babyshop
Facebook - @arlekinua
YouTube - ТМ "Арлекин"

Tik Tok - @arlekin_babyshop

Ми працюємо по всій Україні

Даруємо 1000 грн за краще відео!Хочу