Вибір дитячих в'язаних шапок і догляд за ними

Особливості вибору дитячих в'язаних шапок

Вибір є досить простим процесом, якщо знати деякі особливості виробів. Така шапка підходить для зимового або осіньного сезону. Під час вибору потрібно звернути особливу увагу на розмір. Більшість сучасних виробників вказують відповідну інформацію на бірках. Розмір співпадає з об'ємом дитячої голови. Щоб правильно зробити заміри, треба обвести гнучкою сантиметровою стрічкою лоб, потилицю, скроню і точки над вухами. Саме ці точки потрібно брати в якості своєрідної основи. Якщо у дитини волосся об'ємне і густе, треба притискувати стрічку максимально щільно. Розмір залежить від особливостей габаритів голови, а не від віку дитини. Для хлопчиків і дівчаток дані різні.

Оптимальним варіантом вважається натуральна шерсть. Саме з неї зазвичай і виготовляється в'язана дитяча шапка. Натуральна шерсть є кращим вибором для зимового головного убору, тому що має здатність зберігати тепло. У складі додатково присутній акрил, який покращує експлуатаційні характеристики. Такі шапки можуть додатково оснащуватися зав'язками. Їх зазвичай вибирають для дітей трьох-чотирьох років. Під час вибору потрібно звернути увагу, що шапка закриває шию і щільно прилягає до вух.

Придбати дитячі в'язані шапки оптом досить вигідно, якщо звернутися в перевірене місце. Можна розраховувати на гарантію якості, великий асортимент і допомогу у виборі. В'язані моделі походять для пізньої осені, ранньої весни або зими. Вони виготовляються у поєднанні шерсті з акрилом. Різноманітність моделей дозволяє під конкретні потреби знайти оптимальний варіант. Головне вибирати їх від перевірених виробників, які роблять натиск на високій якості власної продукції.

Як доглядати за дитячими в'язаними шапками?

Щоб дитяча в'язана шапка прослужила достатньо довго, треба дотримуватись простих рекомендацій виробника. Зазвичай інформація розташована безпосередньо на етикетці, що дає можливість легко з нею ознайомитися. Вовняні в'язанні дитячі шапки потрібно акуратно прати тільки в ручному режимі, заздалегідь вивернувши навиворіт. Це дозволить уникнути передчасного пошкодження і зносу. Для прання потрібно використати спеціальні порошки, щоб зберегти первозданний зовнішній вигляд. Після прання не рекомендується активно віджимати шапку, тому які ризик її пошкодити. Потрібно сушити її в горизонтальному положенні і дуже акуратно.

Якщо купувати якісні шапки в перевіреному місці, правильно за ними доглядати, вони радуватимуть дітей достатньо довго. Краще віддавати перевагу перевіреним виробникам, які завжди використовують якісну сировину і відповідні технології.

 

Ми працюємо по всій Україні

Даруємо 1000 грн за краще відео!Хочу