Вибираємо хороший інтернет-магазин дитячого одягу

інтернет-магазин дитячого одягуІнтернет-магазини – дивовижний винахід для тих, хто обожнює шопінг, і для тих, хто його ненавидить. Перші можуть проводити годинник серед віртуальних вітрин, другі – швидко вибрати необхідну річ, не відриваючись від звичайного зайняття, та ще і обійдеться така купівля дещо дешевше.

Але не буває так, щоб був один позитив – є в інтернет-магазинів і свої недоліки. Не можна поміряти, помацати, добре розглянути купівлю. Колір на екрані може не співпадати з реальним, а заявлений розмір може не відповідати тій лінійці, на яку орієнтується покупець.

Усе це іноді обертається розчаруванням і необхідністю повертати річ. Особливо неприємно, коли це відбувається при купівлі дитячого одягу, тому що діти швидко ростуть, потреби міняються, а на повернення і замовлення іншої моделі йде час.

Щоб звести до мінімуму можливість невдалої купівлі, варто присвятити деякий час і вибрати один або декілька інтернет-магазинів, в товарі яких Ви будете впевнені. Давайте розглянемо основні критерії, на які варто орієнтуватися.

Як вибрати надійний інтернет-магазин дитячого одягу

Найпростіше, що можна зробити – це звернутися за порадою у будь-яке жіноче інтернет-співтовариство. Там Ви напевно отримаєте декілька адрес і незаангажованих відгуків, але при цьому треба вміти відсівати рекламу і спроби нав'язати партнерські посилання. Також треба розуміти, що поняття «добре» - суб'єктивно, і кожен оцінює магазин, виходячи з власних критеріїв і потреб. Тому, отримавши «наводку», заходимо на їх сайти і оцінюємо наступне:

  1. Зручність пошуку, можливість сортування товарів по категоріях, наявність описів і фотографій.
  2. Хороший магазин потурбується про своїх покупців і це проявляється в можливості збільшити фотографію моделі, розглянути деталі, подивитися вигляд спереду і ззаду, проглянути усю лінійку кольорів. У описах має бути вказаний склад матеріалу, фірма-виготовник, відповідність розмірів тій або іншій системі.
  3. У розділі інформації для покупців обов'язково має бути описаний порядок повернення або обміну для випадків, коли товар не підійшов, і коли виявлений брак або  невідповідність заявленим характеристикам.
  4. На дитячий одяг має бути сертифікат відповідності і свідоцтво про державну реєстрацію. Надійний інтернет-магазин не займається продажем одягу, пошитого де-небудь на безіменній китайській фабриці. 
  5. Добре (але не обов'язково), якщо на сайті відразу можна отримати онлайн-консультацію.

Чого не повинно бути у хорошого магазину дитячого одягу

  1. Не повинно бути заяв про те, що товар не повертається. Поверненню не підлягають тільки певні категорії одягу: постільна і натільна білизна і тому подібне.
  2. Не повинно бути редіректів (перенаправлень) на інші сайти. Зараз в Інтернеті поширена практика так званих партнерських інтернет-магазинів. Фактично, на сайті просто збираються фотографії товарів, і для  оформлення купівлі відвідувач переходить вже на сайт конкретного магазину, а власник партнерського отримує комісійні. Нічого поганого в цьому немає, але треба розуміти, що всі ті хороші слова про якість, сервіс і швидкість доставки, які Ви прочитали на партнерському сайті, написані просто для реклами і ні до кого конкретно не відносяться.

Це були загальні рекомендації, які допоможуть вибрати хороший магазин комсомольського трикотажу, але не гарантують результат. На практиці ж переконатися в надійності можна тільки після першої купівлі. Краще зробити невелике пробне замовлення, щоб упевнитися в якості обслуговування і товару, що поставляється.

Ми працюємо по всій Україні

Даруємо 1000 грн за краще відео!Хочу