Величезний вибір дитячих в'язаних шапок до зими і міжсезоння

Ближче до листопада погода все частіше нагадує про те, що повернення тепла чекати не скоро. Для дорослих це може бути причиною депресії, діти ж переживати не поспішають. Їм прогулянки у будь-яку пору року і погоду - в радість. Дитина може бути захоплена грою або іншими своїми справами настільки, що не помічає холоду. Тому потурбуватися про те, щоб вона була тепло одягнена - завдання батьків.

Одним з найважливіших елементів одягу в такий час є шапка. Якщо вона правильно вибрана, то можна не турбуватися про те, що на вітрі або холоді голова замерзне. Вважається, що дитячі в'язані шапки купити - вже вірне рішення. Але чи досить тільки того, що виріб в'язаний? Насправді - ні, адже є і інші критерії. На що звернути увагу? І чи варто її взагалі купувати?

Критерії вибору: якою має бути в'язана дитяча шапка

Незважаючи на величезний вибір, який пропонують батькам каталоги дитячих речей, брати будь-яку шапку не варто. Важливо розуміти, що первинними завданнями таких виробів залишаються захист від вітру і холоду. Далеко не всі моделі відповідають цим вимогам.

Якщо потрібна дитяча в'язана шапка на зиму для малюка-дошкільника, важливі наступні чинники:

  • щоб вона міцно трималася на голові - наприклад, за допомогою зав'язок;
  • оптимально купувати моделі, що щільно прикривають вуха - це захистить від вітру і холоду;
  • наявність підкладки є ще одним безперечним плюсом.

Деякі батьки керуються тим, що зима в нашій країні досить тепла, а тому можна обійтися простішою шапкою. Треба орієнтуватися на характер і спосіб життя дитини: якщо вона багато гуляє, її складно вмовити йти додому, вона дуже активна, то краще вибирати теплу модель, з "вушками" і підкладкою.

Коли потрібна в'язана дитяча шапка на зиму для дитини більш старшого віку - від 5-6 років, або для спокійного малюка, який гуляє помалу, можна купити звичайний варіант. Спеціальні елементи для прикриття вух, застібки і зав'язочки у такому разі вже не обов'язкові.

Але необхідним залишається правильний підбір матеріалу: шапка має бути теплою, дійсно зимовою. Це досягається за рахунок підкладки, або залежить від використаної пряжі.

Для міжсезоння вимог менше. У регіонах з частими вітрами краще потурбуватися про те, щоб дитяча в'язана шапка закривала від вітру навіть активну дитину, не сповзала і не з'їжджала. Таких моделей предостатньо, і в нашому каталозі ви також можете знайти відповідні варіанти.

Дитяча в'язана шапка на зиму: зв'язати або купити?

Часом мами замислюються про те, щоб згадати, що таке в'язання: дитяча шапка, здавалося б, легкий виріб для умільця. Це прекрасне рішення, але тільки у тому випадку, якщо це захоплення розвинене на рівні хобі: є усе необхідне під рукою, є час, куплені або знайдуться в особистій скриньці матеріали.

У інших випадках велика вірогідність, що просто буде втрачено час. Це проходили багато мам і знають, що складно розібратися в тонкощах і знайти зайві години на роботу. До того ж ціна пряжі не така вже і низька: іноді економія на домашніх виробах виходить мізерною…

Відмінні дитячі в'язані шапки оптом і в роздріб можна придбати в нашому магазині. Можливе замовлення і доставка у будь-які населені пункти. Оплата проста і зручна. Працюють консультанти. Хочете вибрати красиву шапку дитині? Заходьте в наш каталог!

Ми працюємо по всій Україні

Даруємо 1000 грн за краще відео!Хочу