Одягаємо новонародженого малюка - скільки чого треба?

одягаємо новонароджену дитинуДосвідчені мами прекрасно орієнтуються в тому, скільки чого треба, щоб одягнути новонародженого малюка. А ось у тих, хто вперше скоро стане батьками, виникає із цього приводу безліч питань.

Ми постаралися скласти перелік найнеобхідніших предметів одягу, який знадобиться вам для складання гардеробу маленького чоловічка на перші 3 місяці. Далі у вас вже буде невеликий досвід, і ви самі зможете вирішити, що саме і скільки вам треба.

Кількість одягу і його різновид залежать від того, коли саме народилася дитина. Зрозуміло, що для зимових малюків треба вибирати дрібнички з теплих тканин з довгими рукавцями, для літніх, навпаки, легкі матеріали і короткі рукави. Розмір одягу для новонароджених - 56 (на зріст приблизно 50-58 см), для великих малюків краще брати 62 (зріст 59-64 см). Також вирішіть, використовуватимете одноразові підгузники або ні, оскільки це теж впливає на склад гардеробу.

Які речі знадобляться в першу чергу

Сорочечки краще купувати з двосторонніми кнопками або гудзиками. Їх треба приблизно 2-3 шт., але якщо ви плануєте малюка сповивати, купить трохи більше.

Штук по 4 теплих і тонких повзунків вам цілком буде досить при використанні одноразових підгузників. При сповиванні потреба в цьому предметі одягу відпадає сама собою.

І для мами, і для малюка зручніше використати боді із застібками по центру або з кнопочками на плічках. На перших порах їх треба 2-3 шт. Це можуть бути боді з короткими або довгими рукавами, або боді-маєчки для теплої пори року.

Злитий комбінізончик - сліп - дуже зручно використати в якості одягу для сну. Їх треба приблизно по 2-3 шт. з легких і теплих матеріалів.

Сучасні доктори рекомендують не привчати дитину до головних уборів, але 1-2 чепчики вам все одно згодяться для того, щоб одягнути після купання або під прогулочну шапочку. Сама шапочка потрібна тільки для прохолодної пори року. І звичайно ж, в запасі треба мати одну-дві пари пінеток.

Всі ці трикотажні речі ви можете запросто купити в нашому інтернет-магазині. 

Ми працюємо по всій Україні

Даруємо 1000 грн за краще відео!Хочу