Як вибрати сорочку для хлопчика

Хлопчики – це майбутні чоловіки і, звичайно, невід'ємною частиною гардеробу кожного маленького представника сильної статі є сорочки. Сьогодні мода зробила крок далеко вперед, сучасні дизайнери розробили широкий вибір цього одягу від класичних моделей до самих нестандартних варіантів.

дитяча сорочка для хлопчикаПроте великий асортимент і різноманітність дитячих сорочок створили труднощі при виборі, здавалося б, такій простій речі. Як жеж вибрати стильну і зручну сорочку для свого хлопчика і що потрібно враховувати при її купівлі?

В першу чергу свою увагу слід звертати на матеріал виробу. Найчастіше для пошиття дитячих сорочок використовують натуральні матеріали, такі як бавовну, льон, твіл, сукно і інші. При цьому ринок повний моделей, створених з синтетичних тканин.

Дитяча шкіра особливо чутлива, тому краще всього віддавати свою перевагу виробам, виконаним з натурального полотна. Відмінним варіантом для хлопчиків і їх батьків, стануть трикотажні бавовняні моделі. Такі сорочки мають відмінну повітропроникність, гігроскопічність і зносостійкість. Крім того, вони проходять суворі перевірки, і є повністю безпечними для здоров'я дитини.

Дитяча сорочка для хлопчика

Розмір дитячої сорочки повинен повністю відповідати параметрам дитини. Шви виробу мають бути дрібними і акуратними, щоб не натирати дитячу шкіру. Якщо модель виконана з довгими рукавами, то необхідно, щоб вони повністю закривали зап'ясток руки. Не допускається, щоб відстань між коміром і шиєю дитини була маленькою, інакше він здавлюватиме, і створюватиме дискомфорт дитині.

Також вибір сорочки залежить і від її призначення. По стилях вони розділяються на класичні, спортивні, армійські і народні (фольклорні) моделі. Останніми роками особливу популярність у хлопченят і їх батьків отримав кежуал (casual) стиль. Велика гамма забарвлень, зручне і акуратне пошиття, різноманітність крою, цікавий декор перетворюють такі сорочки в універсальний одяг як для повсякденного носіння, так і для урочистих заходів.

Що стосується фасону, то за типом крою сорочки можуть бути класичними, вільними і приталеними (завуженими). Перші добре поєднуються з брюками і шкільною формою, другі частіше використовуються в стилі кежуал, а треті - універсальний варіант для активного рухливого відпочинку і щоденного використання.

Хороший вибір дитячих сорочок можна знайти в каталогах нашого інтернет-магазину. Сорочки від торгової марки «Арлекін» - це стильний, зручний і якісний одяг!

Ми працюємо по всій Україні

Даруємо 1000 грн за краще відео!Хочу