Що таке трикотаж і його користь для дітей

Трикотаж вважається одним з кращих матеріалів для виробництва дитячого одягу. Що ж це за тканина і чому мами вибирають для своїх малюків саме трикотажні речі?

Трикотажне полотно - це м'який еластичний матеріал з петельною структурою, волокна якого з'єднуються між собою плетінням на спеціальних в'язальних машинах. Такий спосіб виробництва, наділяє трикотажні полотна винятковими властивостями.

Чому варто купувати трикотажні речі?

трикотаж для новонародженихВнаслідок того, що петлі трикотажу легко міняють свій розмір і форму, трикотажне полотно добре розтягується у різних напрямах, а потім швидко повертає свій колишній вид. Одяг, виготовлений з нього, виходить дуже м'яким і податливим, добре сідає по фігурі, не сковує рухів, не давить, не натирає, не перешкоджає кровообігу, що дуже важливо для нормального розвитку дитячого організму.

Ще одна властивість трикотажу - висока гігієнічність. Рихла петельна структура трикотажу прекрасно пропускає повітря до шкіри, його волокна вбирають вологу і виводять її назовні. Трикотажний одяг забезпечує комфортні умови для шкіри навіть в жару, одночасно, перешкоджаючи зайвому теплообміну в холодну пору року. Крім того, натуральний трикотаж не накопичує статичну електрику і підходить навіть для новонароджених.

При виробництві трикотажу для новонароджених використовуються комбінації різної кількості петель і варіантів їх переплетіння, внаслідок чого, виходить широке різноманіття різних по товщині, структурі, зовнішньому вигляду, споживчим якостям трикотажних полотен. Завдяки цьому, трикотаж можна використати для виробництва усього спектру одягу для дітей - від повзунків, сорочечок і нижньої білизни, до спортивних костюмів, пальта і предметів побуту.

Ми працюємо по всій Україні

Даруємо 1000 грн за краще відео!Хочу