Проводжаємо осінь призами...

Давайте проведемо цю осінь підсумками розіграшу "Щасливчик місяця", адже наприкінці кожного місяця за традицією оголошуємо переможця. Абсолютно кожен має рівні шанси на перемогу, умови дуже прості, дізнатися детальніше про них Ви можете за цим посиланням.

Щасливчиком Листопада стала Ольга Зерніцька. Вітаємо з виграшем!

Як ми обирали переможця, можете переглянути у цьому відео.

І ми з радістю оголошуємо, що вже уже стартував новий набір учасників для грудневого розіграшу "Щасливчик місяця"! Бажаємо успіхів та перемоги!

На цьому ще не все! Також на нашій сторінці у Facebook проходить ще один конкурс на постійній основі - "Арлекін має талант". Щомісяця конкурс має різну тематику. У Листопаді був фотоконкурс на тему "Зростаю разом з Арлекин", переможцями стали: Анастасія (3 роки) та її мама Лілія Радченко. Мама з дочкою отримують приз у вигляді сертифіката на 200 грн, який можуть використати на покупки в нашому інтернет-магазині. Детальніше у цьому відео.

Нагадуємо, що наприкінці року серед усіх переможців конкурсу "Арлекін має талант" ми розіграємо ГОЛОВНИЙ ПРИЗ - 1000 грн на покупки! Ви ще встигаєте взяти  участь, адже у Грудні ми вже повідомили тематику наступного конкурсу -малюнків на тему "Мрію знайти під подушкою...", деталі тут.

Всім учасникам щиро вдячні! Не засмучуйтесь, якщо Ви не перемогли цього разу, можливо у наступному розіграші пощастить саме Вам, обов'язково перевірте свою вдачу!

Слідкуйте за новинами нашого сайту і підписуйтесь на наші сторінки у соцмережах, щоб завжди першими дізнаватися про найвигідніші пропозиції.

Viber - ТМ "Арлекин"
Instagram - @arlekin_babyshop
Facebook - @arlekinua
YouTube - ТМ "Арлекин"
Tik Tok - @arlekin_babyshop

Ми працюємо по всій Україні

Даруємо 1000 грн за краще відео!Хочу