Пісочник для дітей як вибрати

Сьогодні гардероб малюків повен різноманітного дитячого одягу від самого класичного і загальноприйнятого до нестандартного, який зовсім нещодавно з'явився в магазинах. Тепер можна придбати дитячий одяг абсолютно для будь-якої пори року, створюючи малюкові затишок і комфорт.

дитячий пісочникУ теплу літню погоду незамінною річчю для мам і їх малюків стають дитячі пісочники. Ця зручна річ об'єднує в собі відразу декілька елементів – майку або футболку разом з шортиками або подовженими штанцями. Зовні пісочники є дитячими комбінезонами або боді. Такий одяг має велику перевагу перед класичними футболками і шортами, адже вона не задирається і не сповзає. Крім того, для швидкої зміни підгузника мамам створені зручні застібки-кнопочки або гудзички, які не створюють дитині дискомфорту і дозволяють швидко переодягнути малюка.

Пісочника можна купити практично у будь-якому дитячому магазині. Різноманітні моделі, цікаві забарвлення і декор дозволяють задовольнити будь-які смакові потреби. Проте часто великий асортимент створює батькам трудності в купівлі.

Пісочник для дітей - як вибрати?

Обираючи пісочника для своєї крихітки, передвсім слід звернути свою увагу на матеріал виробу. Це може бути трикотаж, вельвет або джинс. Краще всього віддавати свою перевагу натуральним тканинам. Вони проходять строгі перевірки і повністю безпечні для здоров'я дитини. Трикотажний одяг має хорошу зносостійкість, гігроскопічність, не вимагає особливого догляду, відмінно зберігає тепло і пропускає повітря, дозволяючи шкірі малюка дихати. Дитині в такому одязі комфортно навіть в жару, тому він почуває себе затишно і спокійно.

Пісочник має бути куплений відповідно до розміру дитини. Якщо виріб буде більше, то крихітці незручно рухатись. Маленький одяг сковуватиме в рухах, і натиратиме ніжну дитячу шкіру, створюючи дитині дискомфорт.

Також при виборі пісочника необхідно враховувати зручність і надійність застібок. Кнопочки-застібки мають бути щільно прикріплені і мати невеликий розмір. Кілька разів розстебніть і застебніть пісочника, щоб перевірити справність застібок. Обов'язково варто перевірити і якість швів. На ясельному одязі вони мають бути тільки зовнішніми, міцними і добре зшитими.

Велика різноманітність дитячих пісочників дозволяє купити зручні моделі для дівчаток і хлопчиків різного забарвлення і дизайну. Нарядні і щоденні високоякісні пісочники для малюків можна придбати на сайті інтернет-магазину «Арлекін».

Ми працюємо по всій Україні

Даруємо 1000 грн за краще відео!Хочу