Кращі моделі трикотажних суконь 2015 року

Кращі моделі трикотажних суконь 2015 року для дівчаток

дитяча трикотажна сукняКращі моделі трикотажних суконь 2015 року для дівчаток своїм дизайном перекликаються з тенденціями жіночої моди для цього сезону. Вони легкі, яскраві, трохи наївні і злегка романтичні.

Трикотаж універсальний і дає можливість творити і експериментувати, створюючи сучасні версії класичних моделей і пропонувати абсолютно нові оригінальні образи. Колекції трикотажних дитячих суконь 2015 року включають самі різні варіанти зручних моделей бездоганного крою і прекрасного дизайну, так що вибрати є з чого.

Головні ноти дитячих колекцій трикотажних суконь - тонке поєднання стилю і комфорту. Хітами стають не просто красиві, але надзвичайно зручні речі, в яких дитина зможе вільно рухатися і займатися улюбленими справами, насолоджуючись їх красою і яскравим забарвленням.

Вибираючи кращі моделі трикотажних суконь для своєї дитини, зверніть увагу на сукні вільних фасонів, з силуетами, що трохи розкльошують, або ж на сукні-туніки, з прісобраним низом, легкою драпіровкою на кокетці, рукавцями-ліхтариками, ефектними принтами, яскравими бантами і рюшами. Усе це - особливості колекцій 2015 року.

Які кольори сукні в моді?

Що стосується кольорів, то сьогодні дуже популярні виразні колірні поєднання, найчастіше з квітковими мотивами. У моделях використані різні комбінації кольорів насичених теплих відтінків. У фаворі - червоний, синій, фіолетовий і бірюзовий, навіть сірий і коричневий, що в звичайній практиці не властиво дитячим моделям. Як обробка використовується ажур, великі вишивки, смужки різної ширини, анімалістичні мотиви, не забувають і про веселий горошок і елегантну клітинку.

Хочете купити модну трикотажну сукню для своєї дочки? Маленька модниця оцінить вашу турботу, якщо ви виберете для неї одно з плать колекції трикотажного одягу Арлекін.

Ми працюємо по всій Україні

Даруємо 1000 грн за краще відео!Хочу