Колекція літнього дитячого одягу від ТМ Арлекін

Поспішайте прикупити яскраві обновки до майбутнього літнього сезону! Пропонуємо вашій увазі колекцію літнього дитячого одягу від ТМ Арлекін - якісний і комфортний одяг від вітчизняного виробника!

Літні новинки від Арлекіна порадують вас зручним кроєм, красивими добротними полотнами і модними фасонами. Тут можна підібрати чудовий стильний гардероб для хлопчиків і дівчаток будь-якого віку, зросту і комплекції. У колекції ви знайдете багато чудових футболок з оригінальними принтами, топівшортиків и бриджів, трикотажних сукенок, спідничок і сарафанів, а також багато комплектів для літніх прогулянок на свіжому повітрі.

У нашій новій колекції є одяг для будь-якого випадку. Тут і нарядні сукні з болеро для спокійних вечірніх прогулянок, і зручні костюмчики для рухливих ігор на дитячому майданчику, і легкі сарафани для походів на річку, і м'які тоненькі піжами для найкомфортнішого сну, а також великий вибір трикотажу для новонароджених.

літній дитячий одягТрадиційно, при розробці літніх моделей для малюків, ми узяли курс на легкі комфортні речі для повсякденного гардеробу. І це було правильне рішення!

Весь одяг з літньої колекції відповідає найстрогішим вимогам за якістю і санітарно-гігієнічним властивостям. Він красивий, зручний, безпечний, всі розміри відповідають стандартній розмірній сітці, а фасони розроблені з урахуванням пропорцій і фізичних особливостей малюків. Крім того, ви будете в захваті від різноманіття жовтих, зелених, рожевих, блакитних і інших соковитих сонячних фарб, використаних в колекції.

Сезон тільки почався, а значить, поки що ми можемо запропонувати вам всі розміри і забарвлення. Так що, дивіться каталог, вибирайте, замовляйте, а ми доставимо вам купівлю якнайскоріше. Подаруйте своїм дітям комфортне літо!

Ми працюємо по всій Україні

Даруємо 1000 грн за краще відео!Хочу