Дитячі вишиванки - це модно

Вишиванка з коротким рукавом для дівчинки

Дитячі вишиванки - це модно

 

Останнім часом дитячі вишиванки стають усе більш популярним предметом гардеробу. Крім того, дитині прищеплюється повага до народних традицій і розуміння, що і одяг може виражати патріотичний дух. Окрім усього іншого, подібні речі відрізняються неймовірною красою і стилем. До речі, в 17-18 столітті такий одяг був не просто красивою частиною гардеробу, але і повноцінним оберегом. У той час батьки вважали, що вишиванки для дітей є гарантією захисту від страшних хвороб і різних труднощів. Коли про малюка говорили, що він народився в сорочці - це означало, що йому насправді повезло з долею і вона буде прихильною до нього.

Чому дитяча вишиванка - такий затребуваний предмет гардеробу?

Одна з основних переваг вищеописаного одягу полягає в тому, що самі різні предмети гардеробу можуть бути інтерпретовані в стилі вишиванки. Модель створюється за наступним принципом: викрійка і розміри виробу підбираються, враховуючи розмір вишитого малюнка. Найкрасивіші, найяскравіші національні орнаменти - ця витончена прикраса подібних речей. Згідно з традиціями, символічні візерунки дійсно оберігають дитинча від захворювань і невдач. На сайті нашої компанії клієнти завжди зможуть детальніше ознайомитися з орнаментами і швидко визначитися з відповідною моделлю.

 

Вишиванки для хлопчиків і дівчаток це стильний і практичний одяг, повсякденний у використанні. Ми займаємося продажем екологічних, безпечних виробів, зшитих з натуральних матеріалів, що не завдають шкоди здоров'ю дитини. Такі текстильні варіанти відрізняються гіпоалергенними властивостями, прекрасно вбирають вологу, повноцінно пропускають повітря, завдяки чому тіло постійно дихає, а рухи анітрохи не сковуються. Як показує практика вишиванка й правда є гарантією комфортних умов для дитини.

Нюанси вибору дитячих вишиванок

Ви часто звертаєте увагу на дитячі вишиванки? Якщо так, то напевно знаєте, наскільки красиво і яскраво вони виглядають. Приміром, дівчатка, що йдуть в сукенках з візерунками квітів, а на волоссі яких присутній вінок, дійсно символізують нашу країну. Більше того, прекрасно спостерігати за тим, як хлопчики роблять перші боязкі кроки в сорочці і шароварах. Дитячі вишиванки вважаються справжньою прикрасою для всіх крихіток.

 

Сьогодні ті, хто одягає дітей в подібний предмет гардеробу, автоматично прищеплює любов до батьківщини, викликає патріотичні почуття, а це робить позитивний вплив на формування світогляду дочки або сина. Варто розуміти, що вишиванка є не лише парадним, але і щоденним одягом, тому ідеально підійде в якості подарунка.

 

Кожен малюнок вишивки є символом, який несе в собі приховане значення. Рослинні мотиви в орнаменті характерні для дівчаток, геометричні - для хлопчиків. Дівчатка прекрасно виглядатимуть із зображеннями калини, символізуючої жіночність і безсмертний рід. Хлопчикам треба обирати сорочки, що мають зображення дубового листя або геометричного орнаменту. Згідно з традиціями, ромбовидні малюнки вважаються символом сили і могутності. На дитячих вишиванках візерунків не особливо багато в порівнянні з таким же одягом для дорослих.

 

 

Куди звертатися для купівлі дитячої вишиванки?

Сьогодні вже багато хто зміг переконатися в тому, що вишиванка - це значимий оригінальний національний атрибут, який останнім часом користується неймовірною популярністю. У інтернет-магазині «Арлекін» пропонується маса недорогих дитячих вишиванок, що мають самі різні розміри. Каталоги включають велику кількість варіантів, тому батьки без зусиль зможуть одягнути свою дитину нарядно.

 

Самі вироби продаються за доступною ціною і призначені для носіння на кожен день. Рекомендується заздалегідь порадитися з дитиною, який саме орнамент їй подобається, і вже виходячи з її переваг, робити кінцевий вибір. Вишиванка для дитини зарекомендувала себе також в якості прекрасного варіанту, ідеально відповідного для святкових і урочистих варіантів. Звертайтеся до нас і купуйте якісні вироби з натуральних матеріалів. Удачі!

Ми працюємо по всій Україні

Даруємо 1000 грн за краще відео!Хочу